Mastery Blog Title Image

Ako skontrolovať dostupnosť služieb?

V zákazníckej zóne spoločnosti Mastery.sk, kde si môžete pozrieť stav vašich služieb. V tomto návode vám ukážeme, ako sa prihlásiť a ako prehliadať zoznam domén s pridruženými službami spoločnosti Mastery.

Prvým krokom je prejsť na stránku customer-zone.mastery.sk. Tu uvidíte prihlasovací formulár, kde musíte zadať svoje prihlasovacie údaje – používateľské meno a heslo. Ak ste zabudli svoje heslo, môžete ho obnoviť kliknutím na tlačidlo „Zabudnuté heslo“ a postupovať podľa inštrukcií.

Po úspešnom prihlásení sa dostanete na hlavnú stránku zákazníckej zóny. Tu uvidíte zoznam všetkých domén, ktoré sú prepojené so službami Mastery s.r.o. Prehliadať môžete jednotlivé služby kliknutím na zodpovedajúce meno domény. Zoznam obsahuje informácie o každej službe vrátane jej názvu, stavu a rýchlosti načítavania obsahu.

Stav služby sa nachádza v stĺpci Status. Tu môžete vidieť, či je služba aktívna, neaktívna alebo v poruche. Ak je služba aktívna, uvidíte aj jej aktuálny stav – napríklad, či beží bez problémov alebo či prebieha údržba. Ak je služba neaktívna, môže to znamenať, že bola zrušená alebo že sa na nej pracuje.

Rýchlosť načítavania obsahu sa tiež nachádza v stĺpci Status. Táto informácia vám umožňuje vidieť, ako rýchlo sa načítava obsah na vašej stránke. Rýchlosť sa meria v sekundách a vykonáva ju monitorovací server.

V stĺpci Last check sa nachádza dátum a čas posledného merania. Táto informácia vám umožňuje vidieť, ako často sa meria stav vašich služieb. Ak sa stav služby zmení, môžete sa na tomto mieste dozvedieť, kedy bola posledná zmena zistená.

To je všetko, čo musíte vedieť o prezeraní stavu vašich služieb v zákazníckej zóne spoločnosti Mastery.sk. Ak máte nejaké otázky alebo problémy, neváhajte nás kontaktovať. Radi vám pomôžeme vyriešiť akékoľvek otázky týkajúce sa vašich služieb.

Okrem toho, zákaznícka zóna ponúka aj ďalšie užitočné funkcie, ako napríklad možnosť aktualizovať svoje kontaktné údaje alebo sledovať svoju fakturáciu. Prechádzajte po zákazníckej zóne a objavujte nové funkcie, ktoré vám môžu pomôcť s vašimi službami od spoločnosti Mastery.sk.

V prípade, že už nebudete potrebovať používať zákaznícku zónu, môžete sa jednoducho odhlásiť kliknutím na tlačidlo „Odhlásiť“ v pravom hornom rohu obrazovky kliknutím na svoje meno. Týmto spôsobom sa vaše prihlásenie ukončí a budete odhlásení z vašej zákazníckej zóny.

Dúfame, že tento návod bol pre vás užitočný a že sa vám podarí bez problémov prehliadať stav vašich služieb v zákazníckej zóne spoločnosti Mastery.sk. Ak máte akékoľvek ďalšie otázky, neváhajte nás kontaktovať. Radi vám pomôžeme s vašimi otázkami a problémami.