Mastery Blog Title Image

Ako prehliadať a stiahnuť faktúry

Ak ste zákazníkom spoločnosti Mastery a chcete získať prístup k svojim faktúram, nasledujte tento praktický návod, ktorý krok za krokom opisuje, ako prehliadať a stiahnuť faktúry na customer-zone.mastery.sk.

  1. Otvorte si svoj obľúbený webový prehliadač a zadajte adresu customer-zone.mastery.sk do adresného riadku.
  2. Nájdite možnosť prihlásenia a zadajte vaše prihlasovacie údaje, ktoré ste dostali pri registrácii. Zadajte svoje používateľské meno a heslo a kliknite na tlačidlo „Prihlásiť sa“ alebo podobné.
  3. Po úspešnom prihlásení by ste mali byť presmerovaný na hlavnú stránku customer-zone.mastery.sk. Tu nájdete rôzne možnosti a funkcie, ktoré sú dostupné pre zákazníkov spoločnosti Mastery.
  4. V menu naľavo vyhľadajte možnosť označenú ako „Invoices“ alebo „Faktúry„. Kliknite na túto možnosť a zobrazí sa vám zoznam všetkých vašich faktúr.
  5. Teraz máte pred sebou prehľad vašich faktúr. Budú zvyčajne zoradené podľa dátumu vystavenia alebo iných kritérií. Môžete si prezrieť jednotlivé položky, ako je číslo faktúry, vystavený dátum, suma atď.
  6. Ak chcete zobraziť alebo stiahnuť konkrétnu faktúru, prejdite ku príslušnej faktúre a vyhľadajte tlačidlo „Download“ alebo „Stiahnuť„. Kliknutím na toto tlačidlo si môžete stiahnuť danú faktúru.

Týmto spôsobom by ste mali byť schopní prehliadať a stiahnuť svoje faktúry na customer-zone.mastery.sk. Ak máte ďalšie otázky alebo problémy, odporúčame sa obrátiť na zákaznícku podporu spoločnosti Mastery.